Të eksiton Rikja?’, Ilnisa nuk ndalet, sherr me Meritonin: Silleni si dashnorë

author
1 minute, 13 seconds Read

Një kërcim mes Meritonit dhe Rikës duket se ka bërë xheloze Ilnisën. Kjo e fundit në një debat me Meritonin i ka kërkuar atij llogari pse ka bërë këtë veprim.

Ilnisa: Ajo të lahet nga koka te këmbët me ujë të bekuar kur të përmendë emrin tim. Është komplet pis para meje, në çdo sens, në rregull?

Meritoni: Pse je kaq e shqetësuar?

Ilnisa: Se nuk më pëlqen fare ajo, fare. Nëse ke raport, ke raport si një njeri normal me të. Jo si dy dashnorë apo ish-dashnorë, ça jeni.

Më pas gazetarja i thotë se çfarë i kanë thënë Sara dhe Meri, fjalët e të cilave mesa duket e kanë nervozuar edhe më shumë Ilnisën.

Ilnisa: U bënë këto të më thonë mua ‘shihe ça bën’, e ndërkohë kishin të drejtë. Se në fakt ti ishte duke bërë diçka, sipas mënyrës tënde, se ty aq ta pret aq bën, e kupton?

Meritoni: Faleminderit

Ilnisa: U eksitove ti nga muzika. Apo të eksitoi Rikja? O Zot i madh, hapu dhe të futem. Unë kisha menduar se kisha pritshmëri të tjera. Të më ulësh ti mua?

Meritoni: Nuk është puna a të kam ulur apo jo, se e di ti që nuk e kam bërë asnjëherë

Ilnisa: Ti më ule para të gjithëve sot

Similar Posts