author

Xhuli e kallë atmosferën në Dormund, hip mbi veturë para tifozëve Kuq e Zi

Xhuli e kallë atmosferën në Dormund, hip mbi veturë para tifozëve Kuq e Zi Personazhi i famshëm “Xhuli” ka shkuar në Gjermani për ta shikuar nga afër ndeshjen e sontme mes Shqipërisë dhe Italisë. Në Dortmund para tifozëve Kuq e Zi, Xhuli ka vallëzuar e hipur mbi veturë dhe në dorë flamurin kombëtar. Tre oficerë […]

author

Flet sekretari amerikan i mbrojtjes, tregon nëse Kosova do të jetë pjesë e NATO-së

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Lloyd Austin në një intervistë të dhënë në konferencën për shtyp, pas takimit të ministrave të mbrojtjes të NATO-s në Bruksel, Belgjikë, është pyetur nga gazetarët që disa shtete europiane nëse do të jenë pjesë e NATO-së. Në këtë rast është pyetur edhe për Kosovën, dhe sekretari amerikan ka dhënë përgjigjen […]

author