Rrëqeth 17 vjecarja: Babai Më Prekte Poshtë Barkut, Thoshte Për Mbarësi Pastaj Më detyruan Ta Bëja Në Sy Të Shumë Njerëzve Për Një Copë Bukë

author
2 minutes, 1 second Read

Dy muaj më parë një çift partnerësh u vunë në p r a nga nga pol i cia e Tiranës pasi aku zohe shin për s hf ry tëzim për pr osti tu cion të një 17-vjeçareje.Kjo histori nxori në pah probleme të thella të një familje që ka përjetuar veç dh imbje. Sot në emisionin “Me Zemër të Hapur” u trajtua historia e 40-vjeçares, e cila është nënë e vetme dhe ka rritur pa asnjë ndihmë 2 fëmijë.

Të rrisë fëmijët e saj pa baba, asaj i është dashur të kalojë një kalvar të madh dhu ne dhe paragjykimesh pasojat e të cilave i ka ndjerë edhe e bija 17 vjeç, që e çuan më pas në rrugën e pr ost ituci onit.E papranuar nga partnerët dhe nga familja e saj, 40-vjeçarja ka jetuar me rroba në duar sa në një shtëpi në një tjetër.

Moment mjaft dra matik në jetë ka qenë kur një i moshuar që i afrohej familjes si gjysh i vajzës së mi tur kërkoi favore.40-vjeçarja, e cila të ardhur të vetme ka vetëm pagën si pastruese, është endur rrugëve të kryeqytetit në përpjekje të vazhdueshme për të shpëtuar të bijën e cila dh u no hej nga tu torët dhe shpesh kë rcën ohej edhe me jetë. Këto dhe të tjera detaje tr o n d i tëse gruaja i tregoi sot.

“Këto janë pasoja të një familje të dobët ekonomikisht dhe psikologjikisht. Unë kam një motër dhe një vëlla. Kaloja shumë keq me motrën, kurse vëllai ishte në emigrim. Babai nuk më ka trajtuar mirë. Merrte vetëm fjalë të këqja dhe ia çonte motrës. Ai ka ab uzuar me motrën time. Nga ana tjetër babai më pr ekte në vende in ti me. Unë nuk e kuptoja.

Ia rrëfeva mamit por ajo nuk më ka besuar. Kam qenë vetëm 11 vjeç. Babi më thoshte se po ta bëj për mbarësi. Me pas unë jam larguar nga shtëpia. Më pas më kontaktoi një çift që nuk bënte fëmijë. Ata kishin paguar xhaxhain tim. U detyrova të kryej ma rrë dhën ie në sy të shumë njerëzve.

Similar Posts