Shkeli rregullat e produksionit, Blerando do të përballet me ligjin?!

author
0 minutes, 21 seconds Read

Ishte pjesë e ‘BBVK’.

Blerando mori çmimin e dytë, teksa Lumbardhi u shpall fitues.

Por, duket se këngëtari u shqetësua tejmase nga ky rezultat sepse ka shpresuar se ai do të triumfojë.

Ai ka shkelur disa rregulla të produksionit të këtij formati dhe ndoshta do të përballet me ligjin.

Ende nuk dihet sakte se çfarë ka ndodhur , ndaj na mbetet te presim./nzoom

KLIKO KETU PER VIDEO

Similar Posts