Nëna e Edona James tregon pse ishte kundër që e bija të ndërronte gjininë

author
0 minutes, 32 seconds Read

Rreth 9 vite më parë publiku shqiptar u njoftua me Edona James.

Një personazh aspak i njohur për audiencën deri atëherë, arriti të bëjë bujë me vetëm një intervistë.

Në të ajo tregoi se në këtë botë kishte ardhur si mashkull por asnjëherë nuk ishte ndierë si i tillë.

Ndaj edhe kishte vendosur që t’i nënshtrohej ndërhyrjeve kirurgjike për të bërë transformim drastik në fizikun e saj.

Pra, ajo publikisht kishte deklaruar se është transgjinore.

Pas saj Edona ‘u zhduk’ nga jeta publike, por emri dhe figura e saj nuk u harruan.

KLIKO KETU PER VIDEO

Similar Posts