“Ka me vdekë”- Shefqet Krasniqi shpreh dhimbje për Shkurte Fejzën që s’është fetare

author
0 minutes, 57 seconds Read

Hoxha Shefqet Krasniqi ka thënë se i dhimbset këngëtarja Shkurte Fejza, meqë s’është fetare.
Krasniqi tha se Fejza e ka vdekjen afër dhe se dëshiron që ajo të jetë fetare.

“Muzika në përgjithësi për mua është diçka jo e pëlqyeshme, sepse fetarisht s’është e pëlqyeshme, e tani ajo dallon shkallë-shkallë. Mua më intereson teksti, tani në bazë të tekstit mund ta vlerësoj. Shkurta në përgjithësi tekstet i ka të mira, e mua më dhimbset kjo Shkurta shumë se duket me kanë një grua e mirë, që nuk është edhe fetare aq sa duhet, ndoshta një ramazan e ka, por pak është. Do të doja shumë që Shkurta si një figurë shumë e njohur e kombit tonë, me qenë edhe fetare sepse edhe Shkurta ka me vdek si unë, edhe hiç larg se ka se i ka bë do vjet të mira, e kur të vdes pastaj fama nuk të kryen punë oj motër, leku nuk të kryen punë, asgjë pos veprave të mira”, tha Krasniqi në Tëvë 1.

PER VIDEO KLIKO KETU

Similar Posts