Këngëtarja reagoi ashpër duke e quajtur ‘mostër TikToku’ dhe reperi problematik do të mbante përgjegjësi juridike.

author
0 minutes, 29 seconds Read

“Sapo më nisën një video që një monstër Tik Tok-u me fantazinë më të shthurur ka baltisur emrin tim, me njerëz që nuk njoh, e as emrin s’ja kam dëgjuar kurrë. Pler që përdor një moment delikat mediatik, për të thurur intrigat dhe gënjeshtrat e tua. Është përbaltuar shumë emri im për shumë vite por kam heshtur. Nga ky moment do mbani përgjegjësi juridike për çdo shpifje”, shkruante këngëtarja në insta story.

Similar Posts