‘Ke lindur fëmijë pa dashuri’, Roza prek në pikën e dobët Ledjonën: Edhe t’i i bie je bërë pa dashuri

author
1 minute, 10 seconds Read

Shtëpia e “Big Brother VIP Albania” vazhdon të jetë e mbushur me debate mes banorëve, ku më i fundit është ai i Roza Latit me Ledjona Xheladinajn.

Debati ka eskaluar në ofendime personale, aq sa Roza ti drejtohet Ledjonës se, “ke lindur fëmijë pa dashuri”.

Biseda e plotë:Ledjona: Personi që më ka rënduar mua ke qenë ti, se t’i thuash një femre që je rritur pa dashuri, unë atë vajzë e kam bërë me dikë me dashuri
Roza: A je me personin që e ke bërë?
Ledjona: Ç’rëndësi ka? I bie që është bërë pa dashuri?

Roza: Kshu i bie që do kisha bërë dhe unë fëmijë
Ledjona: I bie që dhe ti pa dashuri je bërë?
Roza: Jo unë jam bërë me dashuri
Ledjona: Ku e di ti që je bërë me dashuri?

Roza: Sepse prindërit e mi nuk ishin me shkuesi, me dashuri kanë qenë
Ledjona: Po ti ku e di se si kam qenë unë me babain e fëmijës? E di sa e turpshme është kjo që përdor dhe është shumë e keqe.Roza: Më vjen keq po ti i ke lënë vend vetes që unë vetëm të të flas keq…Ledjona: Nuk më intereson fare. Ti je e keqe dhe me vjen keq që ti je kështu

Similar Posts