‘E dinë të gjithë me ça merresh ti’, degradon sherri mes Erjolës dhe Romeos

author
0 minutes, 23 seconds Read

Erjola dhe Romeo janë përplasur sot ashpër me njëri-tjetrin. Debati degradoi në ofendime dhe tone të larta.
“O Romeo po ik se e dimë të gjithë me ça merresh ti për tu njohur”, iu drejtua Erjola Romeos duke mos zbuluar më shumë.

Romeo nga ana tjetër mbeti i habitur dhe më pas pyeti Erjolën: “Me kë merrem unë?”
Banorët ndërkohë u përpoqën t’i qetësonin…

VIDEO NE KOMENT

Similar Posts