‘Ka fjetur në shtëpinë time’-Romeo dhe Erjola tregojn gjithçka për Meritonin

author
0 minutes, 58 seconds Read

Pas prishjes së miqësisë mes Meritonit dhe Romeos, ky i fundit ka biseduar pasditen e sotme lidhur me sjelljen ‘e pahijshme’ që Meritoni ka patur përgjatë këtyre ditëve brenda shtëpisë së ‘BBV3’.

Duke treguar afrimitetin dhe marrëdhënien që Romeo ka patur jashtë shtëpisë me Meritonin ai u shpreh:

Romeo: Ja kam thënë dy herë ‘kujdes, se je gjithë ky djalë, je i qeshur, kujdes!’

Erjola: Kam ngrënë e kam fjetur me të e me njerëz, e kam dashur me pastërti!

Romeo: Ka fjetur në shtëpinë time ai moj! Ia ka bërë babai im kafenë, ka fjetur në shtëpinë time, kam liruar krevatin, çfarë po thua?

Bardhi: Doja t’i thoja se Ilnisa bëri një pyetje shumë tendencioze dhe ishte gabim.

‘Pse ti s’po e merr Ilnisën të flasësh, t’i thuash mos mi sulmo shokët kot, se ti duhet të marrësh femrën tënde dhe t’i thuash’.

Erjola: Çfarë femre ka ai, ajo është më keq se burrat! Ky ka veshur takat ajo ka veshur këpucët e burrit, na lodhi!

Similar Posts