“Ka ende nevojë për qetësi dhe përkujdesje”, kjo është gjendja shëndetësore e Ganimete Musliut pas operimit në zemër

author
0 minutes, 39 seconds Read

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu i është nënshtruar një operimi në zemër.

Motra e saj, Fatmire Musliu ka thënë se deputetja e ka kaluar operacionin me sukses, por për shkak të natyrës delikate të ndërhyrjes ka ende nevojë për qetësi dhe përkujdesje.

“Do t‘ju jemi përjetë mirënjohëse për mbështetjen morale dhe materiale. Dashurinë dhe solidaritetin tuaj do ta mbajmë si një kompas për të ecur në rrugën e duhur. për të na e kujtuar e rikujtuar se sa njerëz të mirë kemi rreth vetës dhe se gjithmonë ja vlenë të jetosh jetën e bazuar në vlera dhe parime”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

Similar Posts