Iliriana dhe Ardi kanë qenë çiftit me i dashuri për publikun kosovarë.

author
0 minutes, 9 seconds Read

Sa ishin banorë të shtëpisë me të famshme në Kosovë, Iliriana dhe Ardi me sjelljet e tyre bën për vete publikun, duke arritur deri në gjysmëfinale.

Similar Posts