E papritur, Buci dhe Verona marrin vendimin që nuk do t’i pëlqej aspak Santianes

author
0 minutes, 27 seconds Read

Ylli dhe partnerja e tij Verona patën një tension të fortë në çift për shkak të afërsisë së këtij të Bucit me Santianën.
Duket se pas daljes dyshja i kanë sheshuar diferencat dhe shumë shpejt mund të kemi dasmë.

Ylli Dervishi u pyet në raport me Veronen para dhe pas daljes nga BBV Kosova.
Ai tha se pritet që së shpejti të kurorëzojnë dashurinë e tyre.
“Njëherë jam duke marrë veten, por shumë shpejt do të caktoj edhe datën e martesës”-ka deklaruar ai.

Similar Posts