Çfarë do ndodhë me Bardhin? Sarës “lepin buzet” kur pa ish të dashurin të hynte në BBV…

author
1 minute, 0 seconds Read

Çfarë do ndodhë me Bardhin? Sarës “lepin buzet” kur pa ish të dashurin të hynte në BBV…
Një nga banorët e rinj që u fut në Primen e mbrëmshme ka qenë këngëtari Endrik Beba.

Ai është ish-i dashuri i Sarës dhe pritet që të trazojë ujërat brenda në shtëpinë e BBV.

Por si reagoi Sara kur mori vesh se banori më i ri do ishte ish-i i saj?

Në një video, ku Endriku po prezantohej, shihej Sara e cila u habit dhe shokua, por tregoi para publikut me gjestet e saj, se është gati dhe pret që të fillojë loja.

Madje gjatë prezantimit të Endrikut, ajo shihet duke përveshur mëngët, një gjest ky që tregon se shumë gjëra do ndodhin brenda shtëpisë së BBV, duke krijuar një trekëndësh shumë interesant mes Endrikut, Sarës dhe Bardhit.

Kur Endrik Beba u fut brenda shtëpisë dhe nisi të takonte banorët, Sara ishte duke e parë me një buzëqeshje të ngrirë dhe ishte një takim shumë i ftohtë mes tyre! Pritet të shohim në vazhdim se si do i kenë raportet këta dy banorë.

Similar Posts