Nëse jeni bllokuar ndonjëherë brenda makinës, ekziston një mundësi se si mund të dilni nga aty – pa thyer dritaret

author
0 minutes, 50 seconds Read

Nëse jeni bllokuar ndonjëherë brenda makinës, ekziston një mundësi se si mund të dilni nga aty – pa thyer dritaret

Nëse ndonjëherë keni hasur në një situatë ku bllokoheni brenda makinës dhe nuk keni dini se si të dilni nga aty, kujtoni se gjithmonë ekziston një mundësi.

Sido që jetë situata me të cilën jeni duke u ballafaquar, duhet të mendoni se si mund të dilni nga automjeti.

Në qoftë se jeni bllokuar në automjet dhe dera nuk po ju përgjigjet komandës tuaj për t’u hapur atëherë provoni opsionin tjetër.

Krejt çfarë duhet të bëni është që shtypni butonin për të hapur sediljet mbrapa dhe pasi ta keni bërë këtë provoni të hapni derën e bagazhit.

Gjithmonë kërkoni nga brenda për butonin se ku mund ta hapni derën e bagazhit të makinës.

Pasi ta keni bërë këtë, ju mund të dilni nga makina.

Similar Posts