Zbulohet informacioni për jetën e Lumbardhit dhe familjes së tij që e kishte mbajtur të fshehur në BBVK

author
0 minutes, 30 seconds Read

Lumbardh Salihu është shpallur fitues i Big Brother Vip Kosova 2.

Ai sipas publikut ka treguar qytetari dhe edukatë duke fituar zemrat e tyre.

Mirëpo, së fundmi në një intervistë Lumi ka treguar detaje nga jeta e tij dhe e familjes që i kishte mbajtur të fshehur sa ishte në Big Brother.

Ai dhe familja e tij kanë një organizatë humanitare që u ndihmojnë personave në nevoje dhe Lumi tha se nuk e ka treguar këtë për të mos ndikuar në lojë./InfoKosova/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

Similar Posts