Xhensila Myrtezaj publikon një video ku tregon se e ka zë paniku, ja arsyeje

author
0 minutes, 41 seconds Read

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Xhensila Myrtezaj, me lindjen e djalit është bërë më e hapur dhe ndan herë pas here, momente me të volgin e saj në rrjetet sociale.

Njësoj siç ka bërë edhe sot, këngëtarja tregon se sot nuk është një ditë e lehtë, pasi Amen ka për të bërë vaksinën e dytë.“Sapo lashë Ajkushin te kopshti. Po shkoj në shtëpi të mar Amenushin. Sepse sot nuk ka një ditë fortë të lehtë i vogli i mamit.

Sot Amen bën vaksinën e tij të dytë dhe mamin e ka kapur paniku”, thotë Xhensila, ndërkohë që kërkon suport nga të gjitha mamat me medikamente ose kura popullore, për të qetësuar dhimbjen pas vaksinës.

Similar Posts