Thuhet se Noizy dhe Loredana kishin një marrëdhënie dashurie, por i dashuri i Loredanës do iu lërë pa fjalë me veprimin e tij

author
0 minutes, 10 seconds Read

Adeyemi nuk është aspak i preokupuar nga ato biseda që qarkulloheshin.

Pas kësaj, çifti shihet edhe në video në një nga koncertet e Noizyt duke kaluar momente mjaftë të mira me njëri tjetrin.

 

Similar Posts