Violetë Kukaj rinohet pas ndarjes, çfarë i bëri vetës

author
0 minutes, 19 seconds Read

Ajo, ja ka dalë që ta transformoj pamjen e saj dhe të duket shumë vite më e re, për çka edhe komentohet gjithë kohën.
Violetë Kukaj ka bërë një mori ndryshimesh në pamjen e jashtme, duke e tentuar rinisë e përjetshme.

Violetë Kukaj së fundi ka ardh në duet me vajzen, bashkëpunim ky që është mirëpritur nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Similar Posts