E pabesueshme, më i ri vjehrri se Buci FOTO

author
0 minutes, 21 seconds Read

Loja e tij në shou ka ngjallur mjaftë diskutime si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë më të famshme.Bashkë me të, u bënë protagonist edhe e fejuara dhe vjehrri, pasi këtij të fundit ju lakua emri në takimin mes Bucit dhe Verones, ku doli edhe çështja e thyerjes së televiziorëve, shkruan “Kosovarja”.

Verona, ka postuar një fotografi të Bucit dhe babait të saj, e mbishkrimi është mjaftë intetesant.

Similar Posts