Tërhiqen avokatët e Thaçit, shkak shokues

author
0 minutes, 50 seconds Read

Avokatët e Hashim Thaçit kanë kërkuar të tërhiqen nga mbrojtja e tij në Hagë.Në një njoftim të Dhomave të Specializuara të Kosovës thuhet që avokatët Gregory Kehoe, Joe Reeder dhe ekipi nga “Greenberg Legal Associates” kanë kërkuar të tërhiqen pasi që nuk janë kryer obligimet financiare ndaj tyre.

“Zotëri Thaçi nuk ka arritur t’i përmbushë obligimet ndaj Gregory Kehoe, Joe Reederit, Greenberg Legal Associates dhe anëtarëve të ekipit mbështetës të Greenbergut, dhe z. Thaçit i është dhënë një paralajmërim i arsyeshëm nga Gregory Kehoe, Joe Reederi, Greenberg Legal Associates dhe Greenberg Support që anëtarët e ekipit do të kërkonin ndërprejen nëse nuk përmbushet ky detyrim”, thuhet në njoftimin e Dhomave të Specializuara.

Avokatët në fjalë do ta vazhdojnë ndihmën për avokatët zëvendësues deri më 45 ditë, ndërkaq për Thacin deri në 45 ditë./Gazeta10

Similar Posts