“S’ka më”/ Reagon Gacaferi pas largimit të billbordit me flamur të Serbisë te “Kroi i Vitakut”

author
0 minutes, 41 seconds Read

“S’ka më”/ Reagon Gacaferi pas largimit të billbordit me flamur të Serbisë te “Kroi i Vitakut”

Sot, në qytetin e Mitrovicës, është larguar një pllakë e madhe metalike, e cila mbante flamurin e Serbisë.

Majde, këtë e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

“Sot Policia ka bërë sigurimin në Lagjen Kroi i Vitakut, derisa në vizitë ishin ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi. Gjatë kësaj kohe është larguar edhe billboradi që kishte qëndruar aty në afërsi”.

Pas veprimit të Policisë, ka reaguar anëtari i kryesisë së partisë Guxo, Luan Gacaferi, i cili ka thënë pak nga pak po çlirohet veriu.

“S’ka mo “Po mallo”

Policia e Kosovës e largon billbordin me flamurin serb në veri!”, shkruan ai.

Similar Posts