Rike është pseudonimi, ja cili është emri i vërtetë i modeles seksi (VIDEO)

author
0 minutes, 21 seconds Read

A e dini se emri i vërtetë i konkurrentes së Big Brother VIP, Rikes në fakt nuk është Rike?

Vetë ajo ka treguar se Rike është pseudonim dhe se emri i vërtetë është Nife!

Ajo thotë se emrin Nife por edhe Rike, ia kanë vënë sipas gjyshes së saj.

Rikja ua ka treguar disi e sikletosur historinë e emrit të saj banorëve pasi mendonte se ata do qeshnin.

Similar Posts