Nuk do i besoni syve sa është shëndoshur Buci pas BBVK (FOTO)

author
0 minutes, 24 seconds Read

Yll Dervishi apo sic njihet nga BBVK, Buci ishte njëri ndër banorët më të zhurshëm të BBVK.

Ai njihet për afrimitetin e tij që krijoi me banorën e shtëpisë Santianën.

Pas daljes nga shtëpia Buci i është fokusuar më shumë punës dhe familjes, e sidomos të dashurës së tij Veronës.

Ajo çfarë bie në sy më shumë është pesha që ka marrë Buci pas përfundimit të BBVK./VEQSHQIP/

Shiko foton:

Similar Posts