Në bisedën me Ilnisën, produksioni i ndalon komunikimin Meritonit: Kujdes…

author
0 minutes, 19 seconds Read

Nominimi i kësaj jave, duket se e ka nxjerr nga vetja në disa situata Meritonin.
Ai ka pasur përplasje me shumë banorë kryesisht me Ledjonën dhe me Erjolën.

Në një bisedë me Ilnisën Meritoni ka përmendur një emër personazhi të njohur të TikTok siç është Cllevio, gjë që u palajmëruar për mikrofonin.

PER VIDEO KLIKO KETU

Similar Posts