Momente të nxehta mes Romeos dhe Heidit, “harrojnë” që ka kamera (Video)

author
0 minutes, 28 seconds Read

Romeo Veshaj dhe Heidi Baci janë banorët me të komentuar të shtëpisë me të famshme në Shqipëri.Dyshja qe në hyrje kanë pasur një raport të mire mes tyre.

Andaj në spektaklin e kaluar ata kanë realizuar një puthje në kuadër te filmit ‘Romeo Zhyljeta’.Ata vazhdojnë të jenë akoma me të afërt me njeri tjetrin dhe duket qartë se raporti i tyre është mjaftë i ngushtë ku nuk mungojnë puthjet e përqafimet./Kosovarja/

Shiko videon:

Similar Posts