“Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat?”, përgjigjet Naimi

author
0 minutes, 29 seconds Read

Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat, Naim Abazi habit me përgjigjen.

Ata konsiderohen si njëri nga çiftet më simpatike të showbizit shqiptar, fjala është për Naim Abazi dhe Mihrije Brahën.

Së fundmi Naimi ishte pjesë e rubrikës “Kë zgjedh” në emisionin “Mirage”, shkruan lajmi.

“Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat?”, ishte njëra nga zgjedhjet që duhej të bënte këngëtari.

E Naimi dha një përgjigje diplomatike, “Në kuzhinë e në shtrat shumë në rregull është”, ka qenë përgjigja e Naimit./lajmi

Similar Posts