Kush e zhduki Kallashin, çfarë po ndodh me të?

author
0 minutes, 29 seconds Read

E njohur si Kallashi, ajo u bë e famshme para disa vitesh kur përfunduan në publik fotot dhe videot e saj joshëse nga klubet e vallëzimit.

Kallashi, edhe më tej e bënë punën e saj, ama është edhe sigurë e njohur publike, kjo edhe falë plasimit në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Nëse dikur shfaqej shumë provokuese, në postimet e kohëve të fundit janë më ndryshe, më serioze dhe ajo është dukshëm më e mbuluar.Njerëzit ndryshojnë, gjithashtu vit pas viti ka ndryshuar shumë edhe vallëtarja provokuese, Donjeta Kosumi.

Similar Posts