Kaderi surprizohet nga babai i Lumbardhit: Ai flet për përshtypjet që i ka lënë ajo

author
0 minutes, 50 seconds Read

Aventura e Kaderit në Big Brother përfundoi para pak ditësh, por jo edhe paraqitjet e saj në televizion.
Ajo nuk ka hezituar të jetë pjesë e intervistave, ku pos tjerash, natyrisht që është diskutuar edhe raporti me të dashurin e saj Lumbardhin.

Në intervistën e fundit ajo u surprizuar nga babai i Lumbardhit, ky i fundit foli pak më tepër rreth emocioneve që ka për djalin dhe për marrëdhënien që ka krijuar me ‘nusen’ e ardhshme të shtëpisë.
‘Përshëndetje Bac Salih!’, i thotë Kaderi menjëherë pasi e pa që ai ishte pjesë e videos.
Pas përshëndetjes ai foli për Kaderin dhe përshtypjet që ka për të: E kam takuar në Prishtinë, më është dukur vajzë e qetë dhe e sjellshme, kemi folur dhe në telefon. Këta janë të dy të rinj dhe mjaftueshëm të pjekur për të vendosur për hapat më pas.

PER VIDEO KLIKO KETU

Similar Posts