VV e AAK bëhen bashkë në Prishtinë, për të rrëzuar kryesuesin e LDK-së

author
0 minutes, 28 seconds Read

VV e AAK bëhen bashkë në Prishtinë, për të rrëzuar kryesuesin e LDK-së

Këshilltarët Komunal të Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë , me mbështetje të këshilltarëve të AAK-së, një këshilltari të AKR-së dhe një këshilltari të pavarur, kanë inicuar mbajtjen e mbledhjes së jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal të Prishtinës me të vetmen pikë të rendit të ditës:

SHKARKIMIN E KRYESUESIT TË KUVENDIT KOMUNAL Seanca e Kuvendit Komunal do të mbahet më datë 27.02.2024, thuhet në njoftimin e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë.

Similar Posts