Nuri i shtatzënisë, Olta publikon fotografi “të nxehtë”

author
0 minutes, 27 seconds Read

SHNuri i shtatzënisë, Olta publikon fotografi “të nxehtë”
Nuk keni nevojë për mjekë! Kjo metodë vret prostatitin në 2 netë

Nuri i shtatzënisë ka rënë mbi aktoren shqiptare dhe barku i saj ka marrë formë.

Olta ka publikuar një fotografi ku ka të veshur një fustan të shkurër në të cilën vihet re barku i rrumbullakosur dhe gjoksi.

Fotografia ka marrë reagime të shumta nga ndjekësit të cilët i kanë thënë se “po duket shumë seksi”.
Olta Gixhari është duke shijuar pritjen e ëmbël.

Similar Posts