Nëna e Heidit të BBVA qenka kaq e bukur dhe e re

author
0 minutes, 27 seconds Read

Heidi, vajza shqiptare e rritur në Itali, ka sjell freski në kastin e këtij edicioni të “BBVA”.

Heidi, që më herët ka qenë në “Grande Fratello”, po ja del sukseshëm edhe në Shqipëri, ku gjithashtu po krijon një lidhje.

Bukuroshja, nuk është se ka qenë shumë e njohur për publikun e gjërë shqiptar, e megjithatë tani të gjithë sytë janë kah ajo.

Ndërkohë, Heidi e paska edhe mamin bukuroshe.

Shiko videon:

Similar Posts