Ndryshon gjini aktori i njohur turk, publikon versionin e tij përfundimtar

author
0 minutes, 28 seconds Read

Aktori, i cili dikur luante personazhin e ‘Timsah Celil’ në serialin e njohur Çukur, e më pas doli para publikut me serialin Cam Tavanet, Ahmet Melih Yilmaz, njoftoi se ka ndryshuar gjininë dhe është bërë transgjinor.

Emri i ri i aktorit tani është Meli Bendeli. Meli ka treguar se është operuar 5 herë, të cilat i kanë kushtuar shumë para.

Por ky ndryshim nuk ka qenë aspak i lehtë për aktorin as nga ana emocionale e psikologjike. Meli deklaroi në një intervistë të fundit se donte të vendosej në një vend tjetër.

Similar Posts