‘Mund të me quani të çmendur’ Andi ‘shokon’ me videon që publikon në rrjete sociale

author
0 minutes, 20 seconds Read

Nëpërmjet një story të publikuar, Andi Artani na ka zbuluar një mënyrë shumë të pazakontë të të bërit vrap.
Ai shfaqet zbathur duke vrapuar, teksa shprehet:

“Më quani të çmendur, por kjo është gjëja më e mirë ndonjëherë”.
Në fakt ecja dhe vrapimi zbathur rekomandohet edhe nga ekspertët për shkak të benefiteve shëndetësore.

PER VIDEO KLIKO KETU

Similar Posts