Meritoni merr vendimin për Ilnisën që askush nuk e priste

author
0 minutes, 35 seconds Read

Takimi me vëllain ka trazuar mendimet e Meritonit.

Rinori i tha Meritonit se është shumë mirë në lojën e tij individualisht, ndërsa i pyetur nga Ledion Liço nëse donte të takonte ndonjë banor tjetër u shpreh se vetëm Meritoni mjafton.

Pas fjalëve të të vëllait, Meritoni është distancuar pak nga marrëdhënia me Ilnisën.

Në një bisedë mes tyre, Ilnisa i tha Meritonit që ta shkëpusin raportin tyre, nisur nga sjellja e tij, ndërsa ky i fundit shprehet se është i dyzuar, duke mos e pasur të qartë atë që dëshiron të bëjë dhe se si do e vazhdojë lojën e tij.

Similar Posts