“Me dallavere erdhi deri në finale”, Blerando flet me Besin dhe hedh kunja drejt Lumbardhit

author
0 minutes, 26 seconds Read

Banori i Big Brother VIP Kosova Blerando ka vazhduar ti hedh kunja Lumbardhit, ai në një bisedë me Besin ka thënë se Lumbardhi ka arritur në finale me “dallavere”.
Edhe Lumbardhi e ka pasur një pyetje ndaj tij ku i ka thënë se si e arriti finalen pasi qenka i drejtë.

Ndërsa sipas Besit secili e ka pasur lojën e vet dhe gabimet e tyre.
Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

PER VIDEO KLIKO KETU

Similar Posts