Këtë se prisnim : Nusja e Shpatit publikon foto duke falur namaz

author
0 minutes, 39 seconds Read

‘Shpëtimi im namazi i natës’, nusja e Shpatit publikon foto duke falur namaz

Selvije Jao është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Shpat Kasapi.

Ata kanë edhe një djalë bashkë, ndërsa së fundmi janë shpërngulur në Tiranë për të jetuar.

Selvija ka publikuar një foto duke u falur në sexhade ndërsa emocionin më përshkrimin.

Shpëtimi im, namazi i natës. Nuk parapostoj shumë rreth namazit e fesë time por dua të motivoj për qetësi shpirtërore. Kush e di sa i pasur të jesh, sa i shëndetshëm, i bukur dhe me cdo të mira, përsëri të duhet të ushqesh shpirtin tënd me namaz me lutje dhe me përmendjen e Zotit’ ka shkruar ajo krahas fotos.

Similar Posts