Këtë se kishim prit Alby Rydes bën gjestin e ulët në publik!

author
0 minutes, 30 seconds Read

Alby The Goat ka qenë njëra nga personazhet më interesante të këtij edicioni të Big Brother VIP Kosova.

Ajo gjatë qëndrimit në shtëpinë me të famshme në Kosovë, kishte deklaruar se kishte vite qe kishte hequr dorë nga filmat për të rritur.

Madje shpeshherë kishte deklaruar se pas lindjes së vajzës, ajo është bërë një nënë e mirë dhe dëshiron të jetë model për vajzën e saj.

E se fundmi Alby ka bërë një gjestë të ulët në publik.

Ajo është fotografuar duke ngritur gishtit e mesëm.

Similar Posts