Ja ciles jetë ju kthye Alby pas “BBVK”

author
0 minutes, 29 seconds Read

“Alby the goat” është nofka e aktores së filmave për të rritur, e cila u bë e njohur gjërësisht nga pjesmarrja në “BBVA”.
Alby, ka lënë shije të mirë tek publiku për shkak të sjelljes korrekte që kishte gjatë të gjitha ditëve të qëndrimit brenda.

Pas daljes, ajo shfaqi disa pakënaqësi me rrethanat dhe banorët.
Alby, shpejtë ju kthye rutinës së saj, e cila lidhet me rriten e të bijes, që për të është gjithçka e çmuar në këtë moment.

PER FOTO KLIKO KETU

Similar Posts