A ndodhi puthja e parë mes Romeos dhe Heidit?!

author
0 minutes, 24 seconds Read

Ndërkohë, Arta shprehur dëshirën për të pasur ajo një rol kryesor.

Megjithatë pas shumë debatesh e diskutimesh, Romeo dhe Heidi vendosen t’a luajnë këtë rol.

E sa i përketë puthjes qe eshte pjese e filmit , gjatë provave Romeo dhe Heidi kanë vendosur ta zëvëndësojnë me përqafim.

E neve na mbetet te presim nëse kjo puthje do të realizohet sot në Prime ku edhe do ta performojnë./VEQSHQIP//

KLIKO KETU PER VIDEO

Similar Posts