“A ke menduar ndonjëherë të bësh seks treshe?”/ Roza i kthehet Meritonit: Po ti ishte bërë kjo pyetje Ilnisës…

author
1 minute, 12 seconds Read

Meriton Mjekiqi dhe Roza Lati janë përfshirë në një debat të ashpër mëngjesin e kësaj të diele, për shkak të një pyetje që moderatori i drejtoi banores.

“A ke menduar ndonjëherë për treshe?”– e pyeti ai, ndërsa Roza e ofenduar vendosi që të refuzonte që të përgjigjet, teksa i tha Meritonit që nëse dikush do ta kishte pyetur Ilnisa Agollin do bënte seks treshe ai do të kishte përdorur këtë për të shkuar në finale.

Pjesë nga debati:

Meritoni: A ke menduar ndonjëherë për treshe?

Roza: Pyetje porovokative seksuale nuk kam bërë ndonjëherë

Meritoni: Pse kur kufizohen pyetjet provokative, seksuale, inteligjente?

Roza: Kjo është shumë ofenduese, sepse ti do ta ngrije zërin që të ishte bërë kjo pyetja Ilnisës që të shkoje në finale

Meritoni: Unë thashë a ke menduar dhe jo a ke bërë

Roza: Pse bie ndesh me qëndrimet e tua

Meritoni: Ti bën pyetje provokative, a fillove dje

Roza: Pyetjet e mia provokative nuk janë fare të këtij lloji

Meritoni: Po ti Rike çfarë ke zemër se je zgjuar kështu me nerva

Rike: Po flet me Rozën se të më tregoje mua treshet do ta rregulloja unë ty

Meritoni: Hajde më trego se si më rregullon ti mua

Rike: Do të kapesh me mua apo si e ke hallin?

Similar Posts