Xhuli në një lidhje të re dashurie, publikon foto për herë të parë

author
0 minutes, 20 seconds Read

Siç kuptohet nga vet ajo buqe me lule ka mbërritur nga një njëri shumë special për të, e që ndodhet larg nga ajo.

“Edhe pse larg, në skaj të botes dikush atje mendon për mua dhe me ka sjellë lule” shprehet Xhuli.

A është ky një mesazh se bukuroshja është në një lidhje dashurie, apo ishte një ngacmim mediatik e di vet ajo.

Shiko videon:

Similar Posts