VIDEO e Ledjonës që është censuruar nga Big Brother

author
0 minutes, 24 seconds Read

Ledjona ka treguar se ka mbajtur një vajzë të përdhunuar në shtëpinë e saj për 5 ditë dhe e merrte atë edhe në punë me vete, derisa ka arritur ti rregullojë dokumentat për të emigruar.

E vajza vazhdon i dërgon mesazhe dhe e falenderon për atë që ka bërë.Shoqja e Ledjonës, Bora ka publikuar këtë video, duke treguar se ajo është çensuruar nga BB VIP dhe nuk është publikuar nga ta.

KETU

Similar Posts