Shokon Shefqet Krasniqi, flet per Shkurte Fejzen – “Edhe Shkurta ka me vdekë edhe hiq larg se ka”

author
0 minutes, 45 seconds Read

Në një intervistë televizive, hoxha Shefqet Krasniqi ka qenë i ftuar në rastin e festës së Pavarësisë së Kosovës.Në këtë intervistë ai ka folur për kohën e tij gjatë luftës, që ka qenë pjesëtar i Ushtrisë Ҫlirimtare të Kosovës.

Poashtu, Hoxha Shefqet është pyetur edhe për personalitete të ndryshme, duke përfshirë edhe këngëtare dhe që pa hezitim ka dhënë nga një koment.

Ai është pyetur edhe për këngëtaren Shkurte Fejza, për të cilën ka thënë se nuk është fetare.“Edhe Shkurta ka me vdekë edhe hiq larg se ka”, janë disa nga fjalët e tij.

Dëgjoni përgigjen e tij të plotë:

Similar Posts