Ndarja e bujshme nga Besi, cili është raporti i Xhensilës me familjen e tij?

author
0 minutes, 46 seconds Read

Pak javë më parë, motra e Bes Kallakut Anna Kallaku, gjatë një interviste, nuk kaloi pa u pyetur edhe për raportin me Xhensilës.

Anna Kallaku foli me shumë respekt dhe konsideratë për kunatën.“Marrëdhëniet kanë qenë dhe janë shumë mirë”, u shpreh ajo.Duket se të njëjtin respekt e gëzon edhe Xhensila për Anna Kallkun, pasi ndryshe nga Besin ajo vazhdon të ndjekë në “Instagram” (ish) kunatën e saj.

Prej rreth 3 vitesh, marrëdhënia e Besit dhe Xhensilës, vihet herë pas here në pikpyetje e diskutohet për ndarje.Por këtë herë ishin vetë ata që dhanë shenjat se diçka nuk shkon.Këtë e bënë nëpërmjet rrjeteve sociale dhe nuk është shumë të themi se “Instagrami” është bërë një burim i pandashëm i vip-ave tanë, ku tregojnë shumë nga jeta personale dhe profesionale.

Shiko foton:

Similar Posts