Këngëtari i njohur: Albini e Glauku shpesh kanë fjetur tek unë në Gjermani

author
0 minutes, 34 seconds Read

Këngëtari i njohur: Albini e Glauku shpesh kanë fjetur tek unë në Gjermani

Këngëtari i njohur kosovar, Naser Berisha ka rrëfyer jetën e tij muzikore dhe atë politike.

Ai ka treguar se karrierën e tij muzikore e ka ndërtuar nga mërgimi, ndërsa është ndalur për të folur është për politikë.

Këngëtari njihet si përkrahës i Lëvizjes Vetëvendosje, ka thënë se Albin Kurti dhe Glauk Konjufca kanë qenë shpesh në shtëpinë e tij në Gjermani dhe kanë fjetur tek ai.

“Albini e Glauku kanë qenë me flejtë edhe te unë”, ka thënë këngëtari Berisha.

Similar Posts