E gjitha ndodhi gjatë një transmetimi direkt të një programi me shikueshmëri shumë të madhe, duke thyer kështu kodet e etikës televizive.

author
0 minutes, 10 seconds Read

Përtej kësaj, Rikja u duk mjaft tërheqëse në mbrëmjen e së martës, e veshur me një fustan të gjatë dhe transparent, teksa theksonte linjat e saj trupore. /Telegrafi/

Similar Posts