Dy zyrtarë të ATK-së kapen duke kontrabanduar mallra nga Serbia me veturë 3Z

author
0 minutes, 29 seconds Read

Dy zyrtarë të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) janë kapur duke kontrabanduar mallra nga Serbia në mëngjesin e së enjtes së 1 shkurtit në Bistricë të Leposaviqit.

Siç raporton Dukagjini, dy zyrtarët e dyshuar, Lazar Peroviq dhe Tomislav Janiçjeviq kanë qenë duke punuar në “Departamentin e Mbledhjes së Detyrueshme të ATK-së” me seli në Prishtinë dhe të njëjtit më parë ishin pjesë e “Mbrojtjes Civile”.

Po ashtu janë publikuar edhe pamje të mallrave që u konfiskuan dhe veturës e cila është përdorur në këtë rast.

PER FOTO KLIKO KETU

Similar Posts