Do hyj me tanga, aktorja e njohur konfirmon pjesmmarrjen ne BBVA3?

author
0 minutes, 24 seconds Read

Përgjigja e saj ngjalli mjaft polemika:“Po ti çke me mua more Ronaldo, pse na nxjerr surprizat kështu,” tha Cubi duke nënkuptuar që mund të jetë dhe ajo pjesë e spektaklit më të ndjekur në Shqipëri.

Aktorja shtoi:Një gjë është e sigurt, unë do të futem me tanga

Kjo deklaratë e Cubit erdhi pas diskutimit që u bë për dyshen Juli-Egla, për të cilët po përflitet se debati i “brekëve” është i stisur.

Similar Posts