Perseri nje vrasje!

Shkruan: Silvana Bregaj Përsëri një vrasje! Një nga ato vrasje që janë kthyer fatkeqësisht në të zakonshme! Është një vrasje si shpëtim nga ferri ku jetojnë! Vret veten përsëri një grua, një nënë, një bashkëshorte, një motër. Vret veten sepse shikon vdekjen si parajsë nga dhuna psikologjike dhe fizike që merr nga kjo jetë.. Vret […]

author